Στη σημερινή εποχή το θέμα της αναγκαιότητας του γρήγορου φαγητού έχει γίνει συχνό αντικείμενο κουβέντας και σκέψης απ΄ολους μας . Πίτσες και ζυμαρικά, σουβλάκια και πάσης φύσεως κρεατικά , σάντουϊτς και κρέπες συναγωνίζονται μεταξύ τους για μια θέση στο πιάτο μας και κατ΄επέκταση στο στομάχι μας . Και όσοι από μας συνηθίζουμε να τρώμε κάτι “απ΄έξω” ή να το παραγγέλνουμε στο σπίτι μας , έχουμε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα !!!

Συνήθως η επιλογή για το τι θα φάμε σήμερα γίνεται με βάση κάποια κριτήρια που ,ανάλογα με τον καθένα, μπορεί να είναι :

  1. Η ποιότητα
  2. Η ποσότητα
  3. Η τιμή
  4. Ποικιλία
  5. Η εξυπηρέτηση

Εμείς στις κρέπες Μποέμ , πιστεύουμε ότι η κρέπα δεν πρέπει να είναι απλώς “φαγητό” αλλά απόλαυση .

Θέλουμε να είναι το πιο υγιεινό γρήγορο φαγητό, χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα ή φρεσκομαγειρεμένα υλικά , αποφεύγοντας λίπη και πολλά τηγανητά και πάντα με δυνατότητα επιλογής από ένα πλήθος υλικών με λίγες θερμίδες .

Παρασκευάζοντας την κρέπα μας σε δύο μεγέθη (ατομική και Xlarge) θέλουμε και μπορούμε να την κάνουμε τόσο χορταστική που να είναι αρκετή ακόμα και για δύο άτομα .

Συνεχώς εμπλουτίζουμε την ποικιλία των υλικών μας προσθέτοντας νέες γεύσεις στον κατάλογό μας , προκειμένου οι επιλογές σας όταν πρόκειται να διαλέξετε μια κρέπα Μποέμ να είναι ανεξάντλητες και διαφορετικές

Με το σύστημα ανοίγματος της κρέπας που εξελίξαμε , πετύχαμε να δημιουργήσουμε μια τόσο γρήγορη γραμμή παραγωγής όπου έχοντας δυνατότητα για περισσότερες από 100 κρέπες την ώρα εξυπηρετούμε ταχύτατα τους πελάτες μας , εντός των καταστημάτων ή στο Delivery.

Με προσφορές στις πιο απλές κρέπες και με την καθιέρωση της εβδομαδιαίας πρότασης έχουμε τιμές που ξεκινάνε από 2 € κάτι που τις κάνει από τις φθηνότερες της αγοράς.

Με λίγα λόγια...

Επιθυμία μας είναι οι κρέπες μποέμ να προσφέρουν τις πιο νόστιμες , τις πιο χορταστικές , τις πιο διαφορετικές κρέπες στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα σε όμορφο περιβάλλον και με την καλύτερη εξυπηρέτηση …

Κρέπες Μποέμ … όταν η δημιουργία μιας κρέπας γίνεται από τέχνη , επιστήμη !!!!