Κρέπες Μποέμ : Μηχάνημα για άνοιγμα της ζύμης

Από το 2002  στις κρεπερίες Μποέμ για το άνοιγμα της κρέπας χρησιμοποιούμε ένα σύστημα  που επινοήσαμε και εξελίξαμε μόνοι μας , με σκοπό τη σταθεροποίηση της ποιότητας και τη βελτίωση της ταχύτητας στην παρασκευή των κρεπών.  

Το 2006 ο ΟΒΙ (οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) αναγνώρισε το σύστημα ως παγκόσμια καινοτομία και εξέδωσε γι αυτό το υπ αριθμ. 1005588 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με το όνομα “Ηλεκτρική Κρεπομηχανή”, μια ονομασία που μαρτυρά τις ικανότητες του συστήματος .

Δοκιμάστε μια κρέπα φτιαγμένη με το σύστημα μας και θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά . Σταθερό πάχος στη ζύμη , σταθερό μέγεθος και σχήμα, σταθερό και ομοιόμορφο ψήσιμο , είναι μερικά μόνο από τα ποιοτικά γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν τις κρέπες μας.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

ΤαχύτηταΜε περιστροφική κίνηση που δίνεται ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού , έχει τη δυνατότητα να ανοίγει τη ζύμη της κρέπας σε χρόνο περίπου 25 δευτερολέπτων . Η παραγωγή μπορεί να ξεπεράσει τις 100 κρέπες την ώρα !!!

Ποιότητα Το σταθερό κενό ανάμεσα στην κρεπιέρα και τον άξονα δίνει σταθερό πάχος στη ζύμη , κάτι που οδηγεί σε σταθερό ψήσιμο και επομένως σταθερή ποιότητα κρέπας .

Ευκολία Δε χρειάζεται εξειδίκευση από το άτομο που θα παρασκευάζει τις κρέπες ,ούτε προϋπηρεσία στο αντικείμενο. Με εξάσκηση δύο ημερών μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίγει κρέπες σαν έμπειρος τεχνίτης  με πλήρη απόδοση …

- ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ "ΚΡΕΠΟΜΗΧΑΝΗ" -

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΙΑ ΚΡΕΠΟΜΗΧΑΝΗ ?

Αν σας ενδιαφερει η απόκτηση μιας κρεπομηχανής για το κατάστημά σας, μπορείτε να επιλέξετε από τα δύο μοντέλα που διαθέτουμε . Το ηλεκτροκίνητο μοντέλο προορίζεται για καταστήματα με πολυ μεγάλη και συνεχόμενη παραγωγή κρεπων, ενώ το χειροκινητο ειναι πιο εύκολο , πιο οικονομικό και στις πολλές κρέπες μπορεί να είναι λιγο πιό κουραστικό. Επιλέξτε , αναλογα με τον αριθμό των κρεπων που παρασκευάζετε στο δικό σας κατάστημα …                                                      

                                                                                                                         Δείτε περισσότερα : www.crepemachine.store

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Εκτός από το ηλεκτρικό μοντέλο μας , σας παρέχουμε το ίδιο σύστημα ανοιγματος της ζύμης αλλά χειροκίνητο.Είναι ο ίδιος άξονας με την “ηλεκτρική κρεπομηχανή”, με καποιες τροποποιήσεις για να μπορεί να κινηθεί με το χέρι.

Το μοντέλο αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και πολύ πιο οικονομικό . Το αγοράζετε ΜΙΑ φορά και κάνετε κρέπες για πάντα. Δεν χαλάει και δεν χρειάζεται ανταλλακτικά ή αντικατάσταση.

Σας εγγυώμαστε πως όποιος αρχάριος δοκιμασει να φτιαξει κρέπα με αυτό, θα τα καταφέρει με 2-3 προσπάθειες (ισως και απο την 1η!! )

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΠΙΕΡΕΣ ΜΟΥ ?

Η “κρεπομηχανή Μποέμ” είναι χειροποίητη και μπορεί να προσαρμοστεί σε κρεπιέρες όλων των διαστάσεων ηλεκτρικές ή υγραερίου , κατόπιν συνεννόησης και παραγγελίας.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο crepesboem@gmail.com

ή παραγγείλτε την online στο www.crepemachine.store