franchise-page-hero

Αρχική Ιδέα/Concept :

 • Λειτουργία καταστήματος παρασκευής και λιανικής διάθεσης κρέπας με χρήση του ονόματος Μποέμ, του μοναδικού συστήματος ανοίγματος ζύμης κρέπας και της ιδιαίτερης διαχείρισης της μιας μοναδικής επιχείρησης πώλησης κρέπας.
 • Πλήρης παροχή των συνταγών δημιουργίας κάθε κρέπας.
 • Δημιουργία ενός μοντέρνου, άνετου, νεανικού και ελκυστικού καταστήματος παρασκευής και πώλησης κρέπας.
 • Προσφορά ενός τέλειου γευστικά και οπτικά προϊόντος (κρέπας) στην περιοχή σας.
 • Πλήρης εκπαίδευση προσωπικού και εγχειρίδιο λειτουργίας καταστήματος.
 • Πλήρης πρόσβαση στο σύστημα προμηθειών της μητρικής εταιρίας ΜΠΟΕΜ.
 • Πλήρης τήρηση των γεωγραφικών ορίων λειτουργίας κάθε καταστήματος franchise.

Παγκόσμια ευρεσιτεχνία ΜΠΟΕΜ

Πρωτοτυπία, ευρεσιτεχνία και παγκόσμια καινοτομία στο άνοιγμα της ζύμης της κρέπας!
Με στόχο την σταθεροποίηση της ποιότητας και τη βελτίωση της ταχύτητας στην παρασκευή των κρεπών δημιουργήσαμε το δικό μας αποκλειστικό και ειδικό μηχάνημα για το άνοιγμα της ζύμης της κρέπας.
Στις κρεπερίες Μποέμ χρησιμοποιούμε από το 2002, ένα σύστημα  που επινοήσαμε και εξελίξαμε μόνοι μας για το άνοιγμα της ζύμης της κρέπας.
Το 2006 ο ΟΒΙ (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) αναγνώρισε το σύστημα μας « ως παγκόσμια καινοτομία» και εξέδωσε το υπ’ αριθμ. 1005588 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με το όνομα “Ηλεκτρική Κρεπομηχανή”

Η ονομασία που προσδόθηκε από τον ΟΒΙ μαρτυρά τις ικανότητες του συστήματος μας .

Τα δυνατά μας σημεία

Ταχύτητα : Με περιστροφική κίνηση που δίνεται ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού , παρέχεται η δυνατότητα να ανοίγετε την ζύμη της κρέπας σε χρόνο περίπου 20 δευτερολέπτων. Η παραγωγή μπορεί να ξεπεράσει τις 100 κρέπες την ώρα !!!

Ποιότητα : Το σταθερό κενό ανάμεσα στην κρεπιέρα και τον άξονα δίνει στάθερο πάχος στη ζύμη, κάτι που οδηγεί σε σταθερό ψήσιμο και επομένως σταθερή ποιότητα κρέπας .

Ευκολία : Δε χρειάζεται εξειδίκευση από το άτομο που θα παρασκευάζει τις κρέπες , ούτε προϋπηρεσία στο αντικείμενο.

Εκπαίδευση: Με καθοδήγηση από την ομάδα ΜΠΟΕΜ και εξάσκηση δύο ημερών οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίγει κρέπες σαν έμπειρος τεχνίτης,  με πλήρη απόδοση!

Υποστήριξη: Υποστηρίζουμε πλήρως την εγκατάσταση, λειτουργία και ανάπτυξη ενός καταστήματος franchise. Προσφέρουμε σχέδια λειτουργικών εγκαταστάσεων παρασκευής κρέπας, απαραίτητου και όχι υπερβολικού εξοπλισμού καθώς και σημείων αυθόρμητης αγοράς.

Γεύση : Δοκιμάστε μια κρέπα φτιαγμένη με το σύστημα μας και θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά.  Το σταθερό πάχος στη ζύμη , το σταθερό μέγεθος και σχήμα και το σταθερό και ομοιόμορφο ψήσιμο  είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα που μας διαφοροποιούν και μας επιτρέπουν να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό μας και να επιλεγούμε από τους πελάτες.

Δέσμευση ΜΠΟΕΜ

Τα σημεία αυτά αποτελούν για μας δέσμευση και είναι 100% εγγυημένα.

Guarantee-Seal

ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΥ – FRANCHISE

Με την υπογραφή της συμφωνίας παρέχουμε πλήρη φάκελο Δικαιοπάροχου – Franchisor  με:

 1. Αναλυτική περιγραφή της ιδέας – Concept analysis
 2. Συμβόλαια Franchise
 3. Παροχή συνταγών δημιουργίας κρέπας
 4. Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αρχιτεκτονική του καταστήματος και την διατήρηση της ενιαίας εικόνας της αλυσίδας ΜΠΟΕΜ
 5. Εγχειρίδιο λειτουργίας επιχείρησης -Operation Manual
 6. Μελέτη απόσβεσης της επένδυσης – ROE
 7. Μελέτη απόδοσης της επένδυσης – ROI
 8. Πλάνο προώθησης και διαφήμισης του καταστήματος
 9. Οπτική προώθηση προϊόντων και εξοπλισμού – Visual Merchandising

wp77e0d28f_06

Δίκτυο καταστημάτων

Η εταιρία “Κρέπες Μποέμ” διατηρεί 3 εταιρικά καταστήματα , στα Τρίκαλα , τη Λάρισα και την Κοζάνη , ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει συνεργασίες με νέους ανθρώπους στους οποίους παρέχει την τεχνογνωσία για την κατασκευή , την εκπαίδευση και τη λειτουργία ενός καταστήματος “κρέπες Μποέμ” .
Οι συνεργασίες αυτές έχουν αποφέρει μέχρι τώρα τα καταστήματα στην Καρδίτσα (2005), την Αγία Παρασκευή  (2008), την Πτολεμαΐδα (2009) , στου Ζωγράφου (2010), των Ιωαννίνων (2013) και της Χαλκίδας (2014).

franchise-websites