Φτιάξε μία Μποέμικη γωνιά…

Για τους πελάτες μας , οι “κρέπες Μποέμ” αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας για περισσότερο από 20 χρόνια τώρα . Στη βραδινή έξοδο , ανάμεσα στα φροντιστήρια και τα ψώνια ή πακέτο για το σπίτι , οι κρέπες μας είναι το εναλλακτικό γρήγορο φαγητό που , χωρίς να είναι ακριβό , είναι διαφορετικό , χορταστικό και απολαυστικό .

Με καταστήματα σε κεντρικά σημεία στα Τρίκαλα , τη Λάρισα ,την Καρδίτσα , την Κοζάνη , την Πτολεμαΐδα , τα Ιωάννινα αλλά και στην Αθήνα με 2 καταστήματα, έχουμε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες . Οι κρέπες μας , φτιαγμένες με ζύμη από φρέσκα υλικά (και όχι σκόνη) και ψημένες με τον ιδιαίτερο τρόπο μας , ξεχωρίζουν απ΄όλες τις άλλες της αγοράς για την ποιότητα και τη γεύση τους …

Και αυτή ακριβώς την ποιότητα προσφέρουμε στους τωρινούς αλλά και τους μελλοντικούς μας συνεργάτες προκειμένου να εξασφαλίσουν την επένδυσή τους …

Γιατί “Κρέπες Μποέμ” ;

* Γιατί κάνουμε τις πιο νόστιμες κρέπες στην Ελλάδα και οι πελάτες σας θα το καταλάβουν αυτό από την πρώτη μπουκιά.

* Γιατί το όνομά μας είναι δυνατό και αναγνωρίσιμο , με 20 χρόνια παρουσίας και σημεία πώλησης σε 7 πόλεις της Ελλάδας

* Γιατί σας παρέχουμε κατ΄αποκλειστικότητα την “Κρεπομηχανή” , το μηχάνημα που κάνει εύκολο το άνοιγμα της ζύμης .

* Γιατί με ελάχιστη επένδυση 10000-15000€ σε κατάστημα shop in shop , μπορείτε να κάνετε γρήγορη απόσβεση (περίπου 5-8 μήνες ).

Δείτε περισσότερα εδω :  MEΛETH shop in shp.output

 

“Κρέπες Μποέμ” shop in shop…

Αν δραστηριοποιείστε ήδη στο χώρο της εστίασης και έχετε στο κατάστημά σας χώρο περίπου 10 τ.μ. , τότε μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας και να εισάγετε με τις κρέπες μας ένα καινούριο προϊόν που θα δώσει νέα ώθηση στις πωλήσεις σας , θα ενθουσιάσει τους παλιούς σας πελάτες και θα προσελκύσει νέους…

Η εμπειρία μας στην κατασκευή καταστημάτων και η γνώση όλων των λεπτομερειών στην παρασκευή της κρέπας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση με χαμηλό κόστος και αυξημένη απόδοση .

wp82fa3ea2_06

*Ο χώρος που απαιτείται για το στήσιμο των πάγκων είναι περίπου :
1,50 Χ 4,50 με ψυγείο βιτρίνας αλμυρών υλικών   ή  1,50 Χ 3,50
αν δεν απαιτείται ψυγείο (ανάλογα με το κατάστημά σας )

Τι σας παρέχουμε …

*Μελετάμε και σχεδιάζουμε τον χώρο σας .

*Σας βοηθάμε με την επιλογή των συνεργείων και την επίβλεψη της κατασκευής, για γρηγορότερη έναρξη εργασιών και πωλήσεων. (Πλακάκια, ηλεκτρολογικά κλπ)

*Σας προμηθεύουμε με τον εξοπλισμό. (Πάγκοι, κατάλογος, σκεύη, κρεπιέρες, ψυγείο αν χρειάζεται, κλπ)

*Μαθαίνουμε σε σας ή το προσωπικό σας την τέχνη της παρασκευής της κρέπας. (Σας στέλνουμε έμπειρο στέλεχος για εκπαίδευση )

*Σας εξοπλίζουμε με την κρεπομηχανή μας για εύκολο και γρήγορο άνοιγμα της ζύμης.

*Σας παρέχουμε το διαφημιστικό υλικό , τη συσκευασία και τους τρόπους να υποστηρίξετε και να προωθήσετε την κρέπα .

Επωφεληθείτε από μία συνεργασία με τις “κρέπες Μποέμ” και βάλτε στο κατάστημά σας ένα προϊόν ικανό να αυξήσει το πελατολόγιο και τα κέρδη σας . Με ελάχιστο απαιτούμενο χώρο, χαμηλό επενδυτικό κεφάλαιο και μηδενικό ρίσκο η “Μποέμικη γωνιά” είναι ιδανική για κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξελίξει τη δουλειά του και να βελτιώσει την κερδοφορία του .

επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες