” Μποέμικη γωνιά ” …

 

Για τους πελάτες μας , οι “κρέπες Μποέμ” αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας για περισσότερο από 20 χρόνια τώρα . Στη βραδινή έξοδο , ανάμεσα στα φροντιστήρια και τα ψώνια ή πακέτο για το σπίτι , οι κρέπες μας είναι το εναλλακτικό γρήγορο φαγητό που , χωρίς να είναι ακριβό , είναι διαφορετικό , χορταστικό και απολαυστικό .

Με καταστήματα σε κεντρικά σημεία στα Τρίκαλα , τη Λάρισα ,την Καρδίτσα , την Κοζάνη , την Πτολεμαΐδα , τα Ιωάννινα αλλά και στην Αθήνα με 2 καταστήματα, έχουμε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες . Οι κρέπες μας , φτιαγμένες με ζύμη από φρέσκα υλικά (όχι σκόνη) και ψημένες με τον ιδιαίτερο τρόπο μας , ξεχωρίζουν απ΄όλες τις άλλες της αγοράς για την ποιότητα και τη γεύση τους …

Και αυτή ακριβώς την ποιότητα προσφέρουμε στους τωρινούς αλλά και τους μελλοντικούς μας συνεργάτες προκειμένου να εξασφαλίσουν την επένδυσή τους …

Γιατί “Κρέπες Μποέμ” ;

* Γιατί κάνουμε τις πιο νόστιμες κρέπες στην Ελλάδα και οι πελάτες σας θα το καταλάβουν αυτό από την πρώτη μπουκιά.

* Γιατί το όνομά μας είναι δυνατό και αναγνωρίσιμο , με 20 χρόνια παρουσίας και σημεία πώλησης σε 7 πόλεις της Ελλάδας

* Γιατί σας παρέχουμε κατ΄αποκλειστικότητα την “Κρεπομηχανή” , το μηχάνημα που κάνει εύκολο το άνοιγμα της ζύμης .

* Γιατί με ελάχιστη επένδυση 12000-15000€ σε κατάστημα shop in shop , μπορείτε να κάνετε γρήγορη απόσβεση (περίπου 5-8 μήνες ).

Δείτε περισσότερα εδω :  MEΛETH shop in shp.output

 

Τι σας παρέχουμε …

shop in shop
2

Μελετάμε και σχεδιάζουμε τον χώρο σας .

Σας βοηθάμε με την επιλογή των συνεργείων και την επίβλεψη της κατασκευής, για γρηγορότερη έναρξη εργασιών και πωλήσεων. (Πλακάκια, ηλεκτρολογικά κλπ)

Σας προμηθεύουμε με τον εξοπλισμό. (Πάγκοι, κατάλογος, σκεύη, κρεπιέρες, ψυγείο αν χρειάζεται, κλπ)

Μαθαίνουμε σε σας ή το προσωπικό σας την τέχνη παρασκευής της κρέπας.

Σας παραχωρούμε το MENU μας και όλες τις συνταγές για τις γεύσεις μας.

Σας εξοπλίζουμε με την κρεπομηχανή μας για εύκολο και γρήγορο άνοιγμα της ζύμης.

Σας παρέχουμε το διαφημιστικό υλικό , τη συσκευασία και τους τρόπους να υποστηρίξετε και να προωθήσετε την κρέπα .

   

“Κρέπες Μποέμ” shop in shop…

κρεπομηχανη
αλμυρη
γλυκια
Παγγος

Αν δραστηριοποιείστε ήδη στο χώρο της εστίασης και έχετε στο κατάστημά σας χώρο περίπου 15 τ.μ. , τότε μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας και να εισάγετε με τις κρέπες μας ένα καινούριο προϊόν που θα δώσει νέα ώθηση στις πωλήσεις σας , θα ενθουσιάσει τους παλιούς σας πελάτες και θα προσελκύσει νέους…

Η εμπειρία μας στην κατασκευή καταστημάτων και η γνώση όλων των λεπτομερειών στην παρασκευή της κρέπας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση με χαμηλό κόστος και αυξημένη απόδοση .

Επωφεληθείτε από μία συνεργασία με τις “κρέπες Μποέμ” και βάλτε στο κατάστημά σας ένα προϊόν ικανό να αυξήσει το πελατολόγιο και τα κέρδη σας . Με ελάχιστο απαιτούμενο χώρο, χαμηλό επενδυτικό κεφάλαιο και μηδενικό ρίσκο η “Μποέμικη γωνιά” είναι ιδανική για κάθε επιχειρηματία που θέλει να εξελίξει τη δουλειά του και να βελτιώσει την κερδοφορία του .

επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες