Κρεπομηχανή | Trikala
top of page

Crepe machine

Από το 2002  στις κρεπερίες Μποέμ για το άνοιγμα της κρέπας χρησιμοποιούμε ένα σύστημα  που επινοήσαμε και εξελίξαμε μόνοι μας , με σκοπό τη σταθεροποίηση της ποιότητας και τη βελτίωση της ταχύτητας στην παρασκευή των κρεπών.  

Το 2006 ο ΟΒΙ (οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) αναγνώρισε το σύστημα ως παγκόσμια καινοτομία και εξέδωσε γι αυτό το υπ αριθμ. 1005588 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με το όνομα “Ηλεκτρική Κρεπομηχανή”, μια ονομασία που μαρτυρά τις ικανότητες του συστήματος .

Δοκιμάστε μια κρέπα φτιαγμένη με το σύστημα μας και θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά . Σταθερό πάχος στη ζύμη , σταθερό μέγεθος και σχήμα, σταθερό και ομοιόμορφο ψήσιμο , είναι μερικά μόνο από τα ποιοτικά γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν τις κρέπες μας.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Ποιότητα – Το σταθερό κενό ανάμεσα στην κρεπιέρα και τον άξονα δίνει σταθερό πάχος στη ζύμη , κάτι που οδηγεί σε σταθερό ψήσιμο και επομένως σταθερή ποιότητα κρέπας .

Ευκολία – Δε χρειάζεται εξειδίκευση από το άτομο που θα παρασκευάζει τις κρέπες ,ούτε προϋπηρεσία στο αντικείμενο. Με εξάσκηση δύο ημερών μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίγει κρέπες σαν έμπειρος τεχνίτης  με πλήρη απόδοση …

Ταχύτητα – Με περιστροφική κίνηση που δίνεται ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού , έχει τη δυνατότητα να ανοίγει τη ζύμη της κρέπας σε χρόνο περίπου 25 δευτερολέπτων . Η παραγωγή μπορεί να φτάσει τις 100 κρέπες την ώρα !

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Εκτός από το ηλεκτρικό μοντέλο μας , σας παρέχουμε το ίδιο σύστημα ανοιγματος της ζύμης αλλά χειροκίνητο.Είναι ο ίδιος άξονας με την “ηλεκτρική κρεπομηχανή”, με καποιες τροποποιήσεις για να μπορεί να κινηθεί με το χέρι.

Το μοντέλο αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και πολύ πιο οικονομικό . Το αγοράζετε ΜΙΑ φορά και κάνετε κρέπες για πάντα. Δεν χαλάει και δεν χρειάζεται ανταλλακτικά ή αντικατάσταση. Η παραγωγή μπορεί να φτάσει τις 60-70 κρέπες την ώρα...

Crepe machine / Orders

Αν σας ενδιαφερει η απόκτηση μιας κρεπομηχανής για το κατάστημά σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο crepesboem@gmail.com

bottom of page